Emma Cedermarker

Emma Cedermarker

Fastighetschef – Förvaltning

Emma Cedermarker började på MKB 1999 som praktikant, gick vidare som husvärd, kundansvarig, vdassistent, kundvärd, projektledare, förvaltare och är i dag fastighetschef.

Hej Emma! Du är fastighetschef, berätta mer om ditt jobb!
- Jag ansvarar för sex bostadsområden och ett 70-tal medarbetare, driftavdelningen och våra kommersiella lokaler. Mitt jobb handlar mycket om att skapa förutsättningar för en trygg och hållbar utveckling av våra områden och fastigheter och att vi bidrar ett attraktivt Malmö. MKB kan inte driva all utveckling själva, men vi kan vara en stark motor genom att samarbeta med skolor, föreningar och andra fastighetsägare. Att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas är en annan viktig uppgift. Jag försöker vara ett stöd så att de kan vara modiga och drivande.

På vilket sätt är ni modiga?
- Vi är modiga i stort och smått varje dag. När vi är första fastighetsbolaget i Sverige som HBTQ-certifierar oss, när vi skapar gallerigator i Sorgenfri eller när vi bygger Greenhouse.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?
- Det finns ingen, det är det som är tjusningen med jobbet! Men man kan säga att alla dagar innehåller många kontakter med olika personer. Det mesta handlar om att utveckla och förbättra Malmö och MKB och att få alla att jobba för att våra kunder ska bli ännu nöjdare.

Ditt favoritställe i Malmö?
- Jag älskar kontrasterna på Möllan och att jag har nära till allt i Malmö när jag är där. Det går att cykla överallt på 20 minuter. Men det är människorna snarare än platserna som gör staden, och jag uppskattar verkligen den kontinentala känslan.


Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor