Ismail Gültekin

Ismail Gültekin

Fastighetsförvaltare – Förvaltning

Hej Ismail! Du arbetar som fastighetsförvaltare, berätta om det?
– Jag är fastighetsförvaltare för Pildammsstaden och har ett övergripande ansvar för den dagliga verksamheten. Det kan handla om allt från underhållsarbete och budget till medarbetarsamtal och kundärenden. Jag delegerar bland annat ut uppgifter till husvärdar och lägenhetsutvecklare.

Hur kan en typisk dag se ut?
– Det finns inga typiska dagar, det är väldigt varierat. Ibland sitter jag på kontoret, det kan till exempel vara mycket arbete med budget och ekonomi i perioder. Andra dagar är jag ute bland fastigheterna, följer medarbetarna på deras ärenden och träffar kunder. Det är roligt att se hur det ser ut i byggnaderna, att få vara med och göra fastigheterna bättre.

Vilka är utmaningarna?
– Det som är utmanande är att det händer nya saker hela tiden som man får rådda i. Det svåraste är nog arbetet med ekonomin, det är väldigt många poster och olika saker som man ska ha med i beaktningen. Det är nytt för mig, jag började på tjänsten i april. Just nu jobbar jag för fullt med att lära mig allting.

Hur länge har du arbetat på MKB?
– Jag började 2013, först som uthyrare och lägenhetsutvecklare, sedan på uthyrning av nyproduktion. Jag har alltid arbetat med förvaltning på olika sätt, man är ute och gör saker. Det började redan medan jag pluggade till fastighetsförvaltare på dåvarande Malmö Högskola. Jag gick tredje året, arbetade extra på Post Nord men trivdes inte och blev tipsad om att MKB hade lyst ut tre timanställningar. Jag började som timanställd, sedan vikarie och fick så småningom fast anställning.

Vad är det som gör att du trivs?
– MKB ger bra förutsättningar för sina anställda och tar dessutom ett stort socialt ansvar. Det är inte bara ett renodlat fastighetsbolag utan har många sociala projekt på gång. De bygger väldigt mycket nytt och är ofta först i nya områden. Det är en stabil arbetsgivare och ett välskött företag som jag starkt kan rekommendera.

Vad gör du på fritiden?
– Jag ägnar fritiden åt familj och vänner. Med två små barn blir det inte mycket tid över men jag tycker om att både spela och titta på fotboll. Möllevångstorget är en favoritplats, där är alltid liv och rörelse.

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor