Utbildningsprogram

MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Är du i början av ditt arbetsliv och vill utvecklas med oss kan du anmäla dig till något av våra utbildningsprogram. Vi erbjuder även praktik till dig som studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola.

Traineeprogram

Vårt traineeprogram är till för dig som är nyutexaminerad ingengör med intresse för fastighetsbranchen med högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Du får delta i ett 12 månader långt program där du får arbeta i nyproduktion, underhåll och förvaltning. Läs mer här!

Lärlingsprogram

Vi på MKB har alltid ett behov av bra husvärdar och därför har vi ett lärlingsprogram för dig som vill få en inblick i denna roll. Lärlingsprogrammet är anställning där du får en mentor som följer dig under programmets gång. Under perioden kommer du att få prova på vissa förutbestämda praktiska uppgifter samt genomgå vissa teoretiska delar. Läs mer här!

 

Praktikplats

Vi erbjuder praktik till dig som studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola. Hos oss får du erfarenhet av hur det är att arbeta på MKB och du kan knyta viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.
Läs mer här!

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor