Amel Hosic

Amel Hosic

Husvärd – Förvaltning

Hej Amel! Du arbetar med studentbostäder hela dagarna, vad gör du på jobbet?
– Jag arbetar som husvärd på MKB Student. Det handlar om allt från kontakt med kunder via mail och telefon till att fixa småreparationer, se över fastigheter och samarbeta med underleverantörer. Många av våra fastigheter finns utspridda i Malmö, jag försöker vara på plats så mycket som möjligt och se till så att allt är under kontroll.

Hur kan en typisk arbetsdag se ut?
– Jag börjar att läsa alla mina mail på morgonen och svara på dem, kontakta underleverantörer vid behov, och diskutera dagens planering med min närmaste kollega.

Hur trivs du på MKB?
– Jag älskar verkligen mitt jobb. Det roligaste är att träffa våra kunder och prata med dem – i detta fall studenter. Det svåraste är när en nyinflyttad kund är missnöjd, då måste man rätta till alla fel och vinna deras förtroende igen. Ambitionen är att varje dag hitta det lilla extra och göra våra studenter nöjda och glada. Jag trivs även väldigt bra med mina kollegor.

Varför sökte du dig till MKB?
– Jag har arbetat på MKB i snart nio år och kom hit efter en rehabträning. Jag var med om en olycka på mitt föregående arbete som gjorde att jag inte kunde fortsätta där. Innan jag började på MKB har jag arbetat med många olika saker, till exempel som kanslist på dåvarande MAS, som bussförare och som bussmekaniker.

Har du något mål inom MKB?
– Mitt mål är att vinna Nöjd StudBo som Sveriges bästa studentboende 2018/19. Vi har vunnit tre gånger i rad vilket visar att vi är bra på det vi gör. Att vinna Nöjd StudBo gör också att våra studenter litar på oss och väljer att stanna och bo kvar hos MKB även efter studierna.

Hur känner du att MKB:s kunder påverkar ditt arbete?
– De påverkar vårt arbete genom att komma till oss med olika idéer och förslag. Eftersom det handlar om studenter måste vi tänka i lite andra banor, exempelvis tillgänglighet till studierum, wi-fi, bra och säkra cykelställ och att vi har öppet på kontoret efter klockan 16 några gånger i veckan.

Vad gör du på fritiden och har du någon favoritplats i Malmö?
– På fritiden är jag mest med min familj. Jag har två barn på fyra och sex år som tar all tid. Och så klart är jag på alla MFF-s hemmamatcher. Mina favoritplatser är lekplatsen i Pildammsparken och MFF:s arena.

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
  • Amel Hosic
  • Elvedin Padjan
  • Emma Cedermarker
  • Frida Lind
  • Hamideh Hesari
  • Hanna Tuvesson
  • Ismail Gültekin
  • Lena Noalt
  • Louise Wind
  • Magnus Delcarreon
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor