Susanne Larsson

Susanne Larsson

Kundmottagare – Förvaltning

Hej Susanne! Du arbetar som kundmottagare, vad gör du på jobbet?

– Jag sköter olika uppgifter som t ex, receptionen där vi tar emot olika besökare till huvudkontoret, svarar i telefon, sitter med vissa administrativa uppgifter. Vår huvuduppgift är att ta emot felanmälningar från hyresgästerna som husvärdarna sedan åtgärdar och tar hand om. Det kan vara allt från information om P-plats, ut- och inflyttningar, förklara hur Boplats Syd fungerar till skötsel av blomsterrabatter och tvättstugor.

Hur trivs du på MKB?
– Jag trivs jättebra, arbetet är väldigt varierat och jag har världens bästa kollegor! Vi är inte så många på kundtjänst och jobbar väldigt nära varandra i en mindre lokal. Kollegorna är jätteviktiga för mig, sammanlagt är vi runt sju stycken. Vi utvecklas varje dag i det vi gör och med den kunskapen vi samlar på oss, det är det som är roligt. Det är ett stort spektrum av frågor som kommer in – ibland känner jag mig som ett litet uppslagsverk! Ett plus är också att möta så många olika människor, alla har sina problem och sina frågor.

Vilka är utmaningarna på jobbet?
– Det svåraste och är när jag inte kan hjälpa en kund och jag känner mig otillräcklig. Då får man lyssna och vara medmänniska i stället. Vi har till exempel många kunder som är äldre och ett litet problem kan bli så stort för dem. Det känns extra bra när jag kan erbjuda en bra lösning för kunden, speciellt i dessa fall.

Varför sökte du dig till MKB?
– Gruppen jag jobbade i hos min tidigare arbetsgivare skulle flyttas till annan ort men jag valde att inte följa med dit. Jag ville testa en ny bransch då jag tidigare arbetat inom service och kundtjänst, så jag tänkte att fastighetsbranschen kunde vara spännande! Jag började som timanställd 2016 och fick fast anställning i mars 2018.

Har du några drömmar eller mål inom MKB?
– Jag vill gärna arbeta i ett projekt kring bosociala frågor och att vara mer aktivt delaktig ute i. Det finns så mycket att göra för att hjälpa barn och vuxna i våra bostadsområden. Det hade även varit spännande att jobba mer med coaching i arbetet med att utveckla människor och kollegor att nå sina egna mål, både inre personlig utveckling men även utmaningar i yrkes- och privatliv. 

Vad gör du på fritiden?
– Tiden går väldigt fort, jag har familj, djur och vardagen bara susar förbi. Funderar på att bli mentor, en vuxenkompis till en ungdom med svårigheter. Att dansa är också ett jättestort intresse!

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor