Hej Hamideh! Du är biträdande projektledare inom underhåll, men började som ingenjörstrainee på MKB. Hur var det?

– Jag började som trainee i september 2018 vilket innebar att jag tillbringade sex månader på tre olika avdelningar på MKB – förvaltning, underhåll och produktion. Jag gick en ingenjörsutbildning på dåvarande Malmö högskola och skickade in en ansökan till MKB efter min examen.

Hur såg en typisk dag ut under din traineetid?
– Eftersom jag var på tre olika enheter var dagarna varit väldigt varierade. Avdelning nyproduktion är uppdelad i två grupper. Den ena tar hand om ansökningar, och tillstånd och håller kontakt med myndigheter i första skedet av ett byggprojekt. Den andra arbetar med själva bygget. Jag ville lära mig precis allt som händer – från förstudie till det att huset invigs.

Hur trivdes du som trainee på MKB?
– Jättebra, enda nackdelen med traineeperioden var att jag lämnade en avdelning när jag precis blivit varm i kläderna och börjat känna alla. Samtidigt lärde jag mig vad alla arbetar med och vem jag ska kontakta i olika ärenden. Alla människor här har respekt för varandra, och det är det jag gillar mest.

Vad var det roligaste?
– Att arbetsuppgifterna var så varierade, dagarna var fulla av utmaningar och jag lärde mig så mycket. Det var väldigt bra att gå runt på tre olika avdelningar och se hur människor arbetar och vad de sysslar med – jag är glad att jag fick den chansen. Det är så roligt att få möjlighet att utvecklas.

Vad gör du idag?
– Nu arbetar jag som biträdande projektledare inom underhåll. Mitt mål är att så småningom arbeta som projektledare. Jag skulle gärna vilja arbeta tätt tillsammans med olika aktörer i ett projekt.

Vad gör du på fritiden?
– Jag har två barn så mycket tid går åt till familjen. Jag tycker om att läsa böcker, lyssna på musik och titta på film. Jag tycker också om att vara ute i naturen. När jag först kom till Sverige promenerade jag mycket i Pildammsparken, den är fortfarande en favoritplats i Malmö.

 

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor