Connecta med MKB

Modiga, enkla och tillsammans

MKB SÖKER NYA TALANGER

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Det är utgångspunkten för MKB:s arbete och vad som driver oss framåt. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö. Du blir också en del i arbetet för att nå vår vision: Hem för var och en.

Anslut dig till MKB

På MKB söker vi alltid efter nya talanger – även i tider när vi inte har jobb utannonserade. Brinner du också för att förbättra människors boende, trygghet och trivsel? Connecta med oss redan idag.

Genom att connecta är du alltid uppdaterad om nya tjänster och finns tillgänglig för matchning om en ledig tjänst skulle dyka upp. 

Tjänsten gör att du blir först med att få information om lediga tjänster och du kan öka chansen för en riktigt bra matchning genom att presentera dig själv. MKB Connect är helt enkelt ett bra sätt för oss att lära känna varandra lite bättre.

Berätta mer om dig själv

Framtidens boende

 ”Framtidens boende är prisvärt, hållbart och till för alla som bor i Malmö.” Hör en av våra miljöstrateger om hur vi bygger framtidens boende med solcellstak, laddare till elbilen och en alldeles egen lådcykelpool för våra hyresgäster.

Förändring

 ”Vi brinner för förändring, något som vi hoppas att våra hyresgäster kan ta del av.” Hör vår finanschef om hur vi arbetar på MKB – och vilka egenskaper som behövs för att vara en del av vårt härliga team.

Det här är MKB

På MKB finns Malmös bästa alltid i åtanke. Vi bygger nytt, förbättrar och hyr ut för att tillsammans bygga en bättre stad. Vi har tre kärnvärden som kännetecknar vårt arbete och som vi vill att du skriver under på. Våra kärnvärden är modiga, enkla och tillsammans.

Modiga – vi står upp för det vi gör och för grundläggande värderingar. Vi utmanar invanda tankar och vågar prova nya saker. 

Enkla – vi är enkla att ha att göra med och möter alla personer på ett prestigelöst och okomplicerat sätt. 

Tillsammans – tillsammans med kunder, samarbetspartners och kollegor drar vi nytta av varandras erfarenhet, perspektiv, kompetens och bakgrund.

Håll profilen uppdaterad

Vi vill gärna ge dig rätt information om lediga tjänster så att du kan få bästa möjliga matchning. Kom ihåg att uppdatera din sökprofil om dina kompetenser eller intressen förändras.

Din profil

Bli en av oss - se våra lediga jobb

I rekryteringen av medarbetare söker MKB mångfald när det gäller såväl ålder och kön som etnicitet. Ambitionen är att medarbetarna ska spegla våra kundgrupper och hela Malmö. Vill du bli en av oss?

På MKB präglas arbetsdagen av eget ansvar, stor personlig frihet, öppenhet och en tillåtande kultur. Hos oss kan du påverka din egen situation och karriär, likväl som att du kan påverka vardagen för många andra.

Alla jobb

Södra Förstadsgatan 47
211 43 Malmö Vägbeskrivning info@mkbfastighet.se 040 - 31 33 00 | Vardagar 07:00-17:00 Se sida

Augustenborg

Augustenborgsgatan 3
214 47 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Bellevuegården

Stensjögatan 42
217 65 Malmö Vägbeskrivning Se sida

City

Storgatan 12
211 42 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Holma

Hyacintgatan 42
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Kroksbäck

Sörbäcksgatan 11-13
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Limhamn

Polgatan 8
216 11 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Lorensborg

Lorensborgsgatan 4B
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Mellanheden

Bellevuevägen 5
217 72 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Nydala

Nydalatorget 3
214 55 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Persborg

Västra Kattarpsvägen 8
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Rönnen

Rönnblomsgatan 11
21616 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Segevång

Segevångsgatan 1
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Seved

Sevedsgatan 6
214 45 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Västra Hamnen

Västra varvgatan 5E
21119 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Örtagård

Adlerfeldts väg 3
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor