facebook tracking
Avdelning

Nyproduktion

Connect

MKB har ett mål att producera ca 750 lägenheter per år. Vi har dessutom många fastigheter som behöver renoveras och underhållas. Med ny- och ombyggnation arbetar projektledare. Läs mer här!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår vardag

MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Vi är också den största fastighetsägaren i Malmö. Att jobba på MKB innebär att du bestämt dig för att göra skillnad.

MKB är ett dynamiskt och kreativt företag som sätter likhetstecken mellan affärsnytta och samhällsnytta och med en stark finansiell ställning kan vi vara med och driva utvecklingen i både branschen och staden. Vi tänker långsiktig och hos oss präglas arbetsdagen av eget ansvar, stor personlig frihet och öppenhet. En sjättedel av Malmöborna bor i våra fastigheter. Vi har därmed ett stort ansvar för staden och dess invånare. Genom att arbeta på MKB påverkar du vardagen för de människor som bor hos oss och bidrar till att göra Malmö attraktivt.

Det här får du hos oss

Hos oss kan du påverka din egen situation och karriär, likväl som att du kan påverka vardagen för många andra. MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Det ger dig som arbetar här goda möjligheter att utvecklas och göra en karriär med oss. Dessutom har vi jättegott kaffe! Utveckling I ditt dagliga arbete på MKB kommer du hela tiden att utvecklas genom ett dagligt erfarenhets- och kompetensutbyte med dina kollegor. Dessutom har vi breda utvecklingsvägar vilket gör att du kan bygga en karriär inom företaget. Hos oss har du möjlighet att forma din framtid och utvecklas i den riktning du tycker är spännande och utmanande. Utbildning Kompetensutveckling är en viktig del i ditt arbete på MKB. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar inom ditt område så att du kan fördjupa dina kunskaper, eller välja att specialisera dig. Dessutom erbjuder vi också företagsövergripande utbildningar, till exempel ledarskapsutbildningar för personer med chefsbefattning, och personligt ledarskap för medarbetare som vill utveckla sitt självledarskap. Börja karriären hos MKB Många av MKB:s framtida medarbetare finns bland ungdomar och studenter. Därför erbjuder vi flera olika alternativ för att starta karriären hos oss, till exempel kan du anmäla dig till något av våra Trainee- eller Lärlingsprogram. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom kompetensområden du tycker är spännande.

Södra Förstadsgatan 47
211 43 Malmö Vägbeskrivning info@mkbfastighet.se 040 - 31 33 00 | Vardagar 07:00-17:00

Augustenborg

Augustenborgsgatan 3
214 47 Malmö Vägbeskrivning

Bellevuegården

Stensjögatan 42
217 65 Malmö Vägbeskrivning

City

Storgatan 12
211 42 Malmö Vägbeskrivning

Herrgården

Von Rosens väg 62
213 68 Malmö Vägbeskrivning

Holma

Hyacintgatan 42
Malmö Vägbeskrivning

Kroksbäck

Sörbäcksgatan 11-13
Malmö Vägbeskrivning

Limhamn

Polgatan 8
216 11 Malmö Vägbeskrivning

Lorensborg

Lorensborgsgatan 4B
Malmö Vägbeskrivning

Mellanheden

Bellevuevägen 5
217 72 Malmö Vägbeskrivning

Nydala

Nydalatorget 3
214 55 Malmö Vägbeskrivning

Persborg

Västra Kattarpsvägen 8
Malmö Vägbeskrivning

Rönnen

Rönnblomsgatan 11
21616 Malmö Vägbeskrivning

Segevång

Segevångsgatan 1
Malmö Vägbeskrivning

Seved

Sevedsgatan 6
214 45 Malmö Vägbeskrivning

Törnrosen

Ystadsgatan 53
Malmö Vägbeskrivning

Västra Hamnen

Västra varvgatan 5E
21119 Malmö Vägbeskrivning

Örtagård

Adlerfeldts väg 3
Malmö Vägbeskrivning

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mkbfastighet.se
  • Amel Hosic
  • Anna Bernstad
  • Christian Zaar
  • Elvedin Padjan
  • Emma Cedermarker
  • Frida Lind
  • Hamideh Hesari
  • Hanna Tuvesson
  • Helene Ljung
  • Ingrid Cullin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor