facebook tracking

Hej Ingrid! Vad gör en kvalitetssamordnare?
- Jag jobbar med mallar och rutiner som stöd åt medarbetarna på MKB:s nyproduktionsavdelning.

Kan MKB:s kunder påverka ditt jobb?
- Ja, jag får input från husvärdar, förvaltare och uthyrare som möter kunderna, det är värdefullt för mitt arbete. Vid inflyttning ska allt vara klart och en smidig inflyttningsprocess leder till en bra relation till våra kunder.

Vad gör ditt jobb roligt?
- Jag tycker det är fantastiskt roligt när jag ser att mitt arbete ger resultat i form av nöjda och positiva medarbetare. Det innebär att jag har underlättat deras vardag så att de får ett smidigt arbete genom hela nybyggnadsprocessen, utan onödiga överraskningar som kan påverka både tider och ekonomi negativt. Det är också roligt att höra att kunderna är nöjda med sitt boende.

Vad gör det svårt?
- Att känna att jag inte räcker till i alla lägen och för alla.

En vanlig dag?
- Inleds med att jag går igenom de senaste mailen och stämmer av dagens aktiviteter. Vanligtvis har jag någon ny rutin som ska skrivas eller en mall som ska uppdateras. Jag har en hel del möten med MKB:s olika avdelningar som kommunikation, uthyrning, drift, upphandling, förvaltning och IT. Den ena dagen är inte den andra lik och att inte veta vad som väntar är väldigt stimulerande.

Var hittar man dig i Malmö?
- I Slottsträdgården, för att trädgård är mitt absolut största intresse. I Slottsträdgården får jag många intryck och idéer till min egen trädgård. Att bara sitta där på en bänk eller i serveringen ger mig ro, avskärmad från stadens brus. Men om jag vill annat så är det bara några steg till bruset, trevliga restauranger, intressanta byggnader och Ribban.

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor