Jennie Boström Mauritzson

Jennie Boström Mauritzson

Lägenhetsutvecklare – Förvaltning

Hej Jennie! Du arbetar som lägenhetsutvecklare, vad gör du på jobbet?

– Jag arbetar som lägenhetsutvecklare i Holma och Hyllie och jobbar främst med renoveringar, skador och uthyrning – från avflyttningsbesiktning och visning till kontraktsskrivning.  

Hur kan en typisk dag se ut?
– En dag kan se väldigt olika ut. Vissa dagar är jag ute i områdena hela dagen, har visningar och besiktningar. Andra dagar tillbringar jag inne på kontoret med att beställa renoveringar, ha möten med mera. Jag har även väldigt mycket kontakt med kunder och entreprenörer.

Hur trivs du på MKB?
– Jag har arbetat på MKB i 2,5 år, kom direkt från utbildningen Fastighetsföretagande på Malmö universitet, och trivs jättebra! Jag sökte mig till MKB eftersom jag ville lära mig så mycket som möjligt om förvaltning. Målet är att bli förvaltare så småningom, det liknar det jag gör idag men innebär mer ansvar och arbete med större renoveringar.

Vad är roligast?
– Jag tycker om att jag får följa så många olika processer, till exempel vid renoveringar där jag kommer till en lägenhet som behöver göras vid, tar fram olika alternativ för renoveringen och engagerar kunderna i vad de vill ha. Renoveringen utförs, jag ser förändringarna och får en reaktion på det färdiga resultatet från kunden. Även uthyrningen är en rolig process, från att möta kunderna på visning till att ha kontraktsskrivning och senare möta dem igen vid inflyttning och se hur glada de blir över sitt nya hem.

Och svårast?
– Det svåraste är att arbeta med vattenskador, de är en utmaning eftersom kundernas vardag blir väldigt drabbad. Det kan vara så att man inte kan använda sitt kök eller badrum som vanligt under en tid, vilket så klart är en negativ situation. Det gäller att ha tydliga rutiner och en bra kommunikation med både kunden och entreprenörerna som är inblandade.

Hur kan du bidra till att göra MKB:s kunder nöjda?
– Min ambition är att ha en hög kundservice, vara enkel att ha att göra med och komma i kontakt med och vara väl insatt i de pågående ärendena, som till exempel vattenskador.   

Vad gör du på fritiden och har du någon favoritplats i Malmö?
– Jag löptränar, umgås med vänner och familj och tycker om att resa. Min favoritplats i Malmö är Rörsjöstaden där jag bor. Jag tycker om att promenera längs allén och titta på alla sekelskifteshusen och de som tillkommit senare, till exempel MKB:s nya fastighet. Jag gillar även de många mysiga caféerna i området och närheten till stadskärnan.

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mkbfastighet.se
  • Amel Hosic
  • Anna Bernstad
  • Christian Zaar
  • Elvedin Padjan
  • Emma Cedermarker
  • Frida Lind
  • Hamideh Hesari
  • Hanna Tuvesson
  • Helene Ljung
  • Ingrid Cullin
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor