Elvedin Padjan

Elvedin Padjan

Lägenhetsutvecklare – Förvaltning

Hej Elvedin! Du arbetar som lägenhetsutvecklare, vad innebär det?

– Jag arbetar som lägenhetsutvecklare och gör allt inom uthyrning, från uppsägning till kontraktsskrivning. Där ingår att boka besiktning, bedöma om en lägenhet behöver renoveras och så småningom lägga ut den till uthyrning på Boplats Syd.

Hur kan en typisk dag på jobbet se ut?
– Mina arbetsuppgifter är ganska varierade, dagen börjar med en kopp kaffe med mina kollegor, sedan går jag igenom mailhögen, beställningar och fakturor. Jag bokar in besiktningar och visningar, planerar renoveringar och mycket annat. Jag har ansvar för 960 lägenheter så det är mycket att göra.

Hur trivs du på MKB?
– Jag har arbetat på MKB i snart tio år och hela tiden på Bellevuegården, först sex år som husvärd och de senaste fyra åren som lägenhetsutvecklare. Jag trivs väldigt bra, både med mitt arbete, med mina kollegor och med området, det är det som gör att jag stannar kvar. Bellevuegården är mitt andra hem!

Vad är det roligaste? Och det svåraste?
– Det roligaste är att göra kunderna nöjda, att se till att kunna erbjuda en fin lägenhet, ett helt nytt hem. Är kunden nöjd så är alla nöjda. Jag tycker om att snickra och renovera hemma, har till exempel byggt flera badrum och kök, och det är en bra erfarenhet i jobbet. Det svåraste är när entreprenörerna inte gör vad de ska, det händer ibland att vi inte är på samma bana.

Hur ser utmaningarna ut?
– Jag arbetar med projektet ”Lokal till hem” och just nu har vi tre lokaler på Bellevuegården som håller på att förvandlas till lägenheter; en butik, en akupunkturmottagning och en fritidsgård. Jag håller i alla trådarna, det är väldigt kul! Allt från bygglovsansökan, samordning av arbetet i lägenheterna, ansökan om intyg för slutbesked till godkännande från stadsbyggnadskontoret. Tidigare har vi byggt om tvättstugor till tjugo lägenheter i området.  

Varför sökte du dig till MKB?
– Jag har arbetat lite inom byggbranschen och gått utbildningen Fastighetsföretagande på Malmö universitet. Jag gjorde praktik på MKB, fick ett vikariat i kundtjänst och fastnade för MKB eftersom det är ett företag som ger stora möjligheter till utveckling

Vad gör du på fritiden och har du någon favoritplats i Malmö?
– Jag sitter i styrelsen för en fotbollsförening som hjälper till att nå ut till ungdomar i Malmö. Min favoritplats är mitt hem, där trivs jag allra bäst.  

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
  • Amel Hosic
  • Elvedin Padjan
  • Emma Cedermarker
  • Frida Lind
  • Hamideh Hesari
  • Hanna Tuvesson
  • Ismail Gültekin
  • Lena Noalt
  • Louise Wind
  • Magnus Delcarreon
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor