Peter Ahlberg

Peter Ahlberg

Förvaltare – Förvaltning

Peter Ahlberg, du är husvärd på MKB Rönnen. Berätta mer!
- Jag arbetar som husvärd på studenthuset Rönnen som är MKB:s största studentboende med 491 lägenheter.

Rönnen är en väldigt komplex byggnad med en enorm undercentral, ventilationscentral och stora gemensamhetsytor. En av mina arbetsuppgifter är att se till att all teknik fungerar, servas och åtgärdas om något skulle sluta fungera. Det är väldigt lärorikt och lite av ett himmelrike för en tekniskt intresserad person som jag.

Hur påverkar ditt arbete kunden?
Allt i mitt arbete handlar om att kunden ska känna sig nöjd, trygg och värdefull för oss. Mitt mål är att det ska gå snabbt och smärtfritt för kunden, från felanmälan till åtgärd i lägenheten. I vårt team har vi mottot att vi ska överträffa kundernas förväntningar, och det gör vi främst genom vår service och vårt bemötande.

Hur påverkar kunden ditt arbete?
Alla mina kunder är högskolestuderande och inne i en intensiv period i livet. De ställer krav på att vi på MKB är tillgängliga, flexibla, snabba. Vi söker hela tiden efter nya och innovativa sätt att kommunicera. Facebook, Instagram och andra sociala medier är kanaler vi använder för att kommunicera och nå ut med information.

Vilket är ditt favoritställe i Malmö?
Jag gillar många ställen, men mest Pildammsparken där man kan finna lugnet i staden. Tallriken, den stora gräsplätten i parken, är en mötesplats för många av oss MFF:are. Där lägger vi ut filtarna innan match, förväntningarna är höga, förhoppningsvis skiner solen och spänningen går nästan att ta på.

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor