facebook tracking
Anna Klinteberg

Anna Klinteberg

HR/Lönekoordinator – HR

Hej Anna! Du arbetar med HR berätta mer om ditt jobb!
- Jag har en delad roll och arbetar med lite olika personalfrågor och lönefrågor. Mitt arbete handlar framför allt om att stödja chefer och kollegor på MKB i olika personalärenden. Jag jobbar även mycket med rekrytering av nya medarbetare. Mitt arbete kan till exempel handla om att vara med och intervjua kandidaterna tillsammans med rekryterande chef. Jag är även ansvarig för urvalet till våra sommarjobb och våra två lärlingsprogram, husvärd och lägenhetsutvecklare. Lönebildning och lönerevision är andra årliga arbetsuppgifter som ryms i min roll.

Vad är roligast?
- Det roligaste är alla möten med människor och variationen. Ena dagen är inte lik den andra.

Finns det något som är svårt?
- Det är alltid svårt att veta att man väljer rätt kandidat vid rekryteringar. Det kan finnas flera bra kandidater.

Hur ser en vanlig måndag ut?
- Jag har ofta inbokade saker som till exempel introduktion av nyanställda eller intervjuer . Det kan dock variera väldigt mycket. Ibland måste jag rycka ut på snabba ärenden som att ordna med upphandlingar av rekrytering , men jag arbetar även med långsiktiga projekt som till exempel att förbättra olika processer så  att vi på HR kan bli ett ännu bättre stöd för chefer och kollegor.

Vilket är ditt favoritställe i Malmö?
- Helt klart Malmö Arena. Jag är sporttokig och gillar framförallt ishockey men arenan kan även bjuda på trevliga konserter.

Jobbar du redan på MKB Fastighets AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mkbfastighet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor